Om En Hand i Ryggen

En bild på oss

Om oss

Vi som driver EnHandiRyggen, Cecilia och Niklas är ett par sedan 28 år. Vi ger råd och agerar bollplank utifrån egna livserfarenheter och kunskaper om individers och relationers utveckling.

Rådgivningen och parcoachningen bygger på utveckling genom insikt och övertygelsen om att förutsättningen för att en parrelation ska utvecklas i positiv riktning är att individerna aktivt arbetar med sin egen utveckling.

Rådgivningen och parcoachningen baseras på välbeprövade och forskningsbaserade teorier, verktyg och metoder.

Vi har båda erfarenheter av trassliga skilsmässor, bonusbarn, stark stress, hälsoproblem, och problematiska föräldrarelationer. Saker som förstås påverkat oss starkt som individer och därmed också vår relation.

Våra olika personlighetstyper gör att vi kompletterar varandra och kan ge råd utifrån olika perspektiv och förhållningssätt.

Vi tog oss igenom vår värsta kris genom parcoachning av ett annat par. Nu när vi känner att vi är på en bra plats i livet som individer och som par känner vi starkt för att ge tillbaka till andra par i behov av stöd.

Våra värden

Om mig, Cecilia Lööv

Jag är 56 år och gift med Niklas, har två vuxna söner, en från ett tidigare äktenskap och en med Niklas. I unga år brann jag för att lära mig om hundars beteenden och arbetade aktivt som mentalbeskrivare och hundtränare. Med tiden övergick passionen till att djupdyka i mänskligt beteende.

Jag har utbildat och certifierat mig inom beteende- och kommunikationsteorier DISC och Neurolingvistisk programming NLP samt självledarskap MT ledarskap. Jag har i mina yrkesroller som företagsledare och chef tränat och vidareutbildat mig inom individ- och teamutveckling.

Under hela mitt liv har jag nyfiket jobbat med min egen utveckling både som individ och i mina olika roller som förälder, partner, kollega, företagare, ledare, lärare och chef. Utvecklingsresan har givit mig insikter som förändrat mig på djupet. Den högsta meningsfullheten för mig är att få bidra till andras utveckling.

Bild på oss

Om mig, Niklas Hennerberg

Jag är 60 år, gift med Cecilia, har tre söner, två från tidigare äktenskap och en med Cecilia. Mina främsta styrkor ligger i att jag är en inlyssnande och stödjande person som sätter andras välmående i främsta rummet.

Mina år tillsammans med Cecilia har varit en bergochdalbana med flera kriser av olika magnitud. Kriser som genom aktivt och medvetet arbete manat fram viktiga insikter om mig själv och mina relationer till såväl kollegor som nära och kära. Våra olikheter som personer var från början ett problem men genom insikt och coaching tog det vår relation till en ny och mycket bättre nivå.

Då jag under många år levt med ständig smärta och i och med det svårighet att röra mig optimalt för en god hälsa har jag tränat mig i acceptans och att hitta andra vägar till välmående. Livet på landet med naturen och vattnet precis utanför dörren och relationen till mina nära och kära ger mig livsenergi.

Mina erfarenheter kommer också ur bearbetningen av en trasslig skilsmässa och alkoholproblem i familjen under uppväxten.

Att genom mina erfarenheter vara ett stöd och ”ge tillbaka” till andra par i behov av utveckling känns oerhört tillfredsställande.

Spring Table With Trees In Blooming And Defocused Sunny Garden I

Vill ni utvecklas med stöd av oss hör av er via e-post eller telefon för att boka ett första möte.